Mörk Leonóra videóüzenete az olvasóknak


Már hagyománnyá vált, hogy ünnepekkor különleges blogturnékkal készülünk olvasóinknak, ez pedig idén adventkor sem maradhatott el. A 24 napon keresztül tartó bejegyzéssorozatban rengeteg különlegességet, ötletet, kedvességet találhattok. Ez a mai írás is egy ilyen apró kedvességet tartalmaz! :)Idén szerettük volna személyesebbé tenni az adventi várakozás idejére készített posztjainkat, ezért a sütidekorálás, saját mesék/novellák, receptek, ajánlók és miegymás mellé felkértünk néhány kedves külföldi és magyar szerzőt is, hogy üzenjenek nektek. :) Az én állomásomon a hihetetlenül lelkesen készülő Mörk Leonóra üzenetét hallgathatjátok meg. A szerző regényeivel 2009 óta találkozhattok, és eddig 9 kötete jelent meg, s ezek egyikével már a Blogturné Klubon is találkozhattatok, de hogy melyikkel, azt a játék során nektek kell megírnotok! ;)

Fogadjátok nagyon sok szeretettel Mörk Leonóra üzenetét!
Tulajdonképpen mindegy, ki az, a lényeg, hogy legyen legalább egyvalaki, aki szereti az embert. Akkor már életben lehet maradni.
/Mörk Leonóra: A herceg és a lányka/

„Van a csoda... Karácsony csodája. Amire várunk. És ami teljesedik. De ez a csoda nem a színes szalagokkal átkötött dobozokban rejlik. Nem a feldíszített zöld fenyő alatt találod. Ezt a csodát másutt kell keresni, másutt lehet megtalálni. Ez a csoda a kedves szavakban, őszinte, szívből jövő kívánságokban, szerető érzésben érkezik. És kell ennél nagyobb ajándék? A következő háromszázhatvanöt napban ezek kísérnek, ezek adnak erőt. Nem a csomagokban lapuló tárgyak, hanem csakis ezek. Csak ezek... Ez a karácsony csodája.”

Mi, a Blogturné Klub tagjai hiszünk ebben a csodában, és abban is, ha felidézzük a régmúlt idők karácsonyait, rájövünk, hogy a kis apróságok adják a legbensőségesebb boldogságot. Hisz nem az ajándék mérete a fontos, hanem az, akitől kapjuk.
A karácsony a szeretet ünnepe. A legtisztább emberi érzelemé.
Nem kell hozzá pénz, elég egy érintés, hang, mosoly, vagy néhány egyszerű, kedves szó. A szavaknak pedig ereje van! Ezért most egy rendhagyó, karácsonyváró turnézásra invitálunk Benneteket!

Korábbi turnéink során megtapasztalhattátok: a csoda bizony létezik. Életre keltek a könyvek, megelevenedtek szereplőik, hangot kaptak szerzőik, az elképzelhetetlennek vélt találkozások és kívánságok pedig beteljesedtek! Láthattátok, kedvenceitek miként várják és töltik az ünnepeket, s milyen üzeneteket küldenek egymásnak. Idén viszont úgy gondoltuk, hogy egy best of válogatással lepünk meg benneteket: visszahozzuk a számotokra legkedvesebb tartalmakat.

December elsejétől egészen szentestéig minden nap valami új meglepetéssel kényeztetünk benneteket. Lesznek könyvajánlóink, zenelistáink, ínycsiklandó receptjeink, de újra elkalandozunk kedvenc karaktereink világába is, ahonnan meg sem állunk az őket életre keltő szerzők kedves üzeneteiig, amik érkezhetnek írott- vagy akár képi formában is. S ha mindez nem lenne még elegendő, akkor megsúgjuk: egy igazán exkluzív meglepetés is lapul a puttonyunkban. Ráadásul instagram oldalunkra is érdemes lesz felnézni.

Apropó puttony! Ha egy kicsit közelebb merészkedtek, és vettek bele egy gyors pillantást, láthatjátok, mennyi kincs lapul még benne: sok-sok könyv, ami csak és kizárólag arra vár, hogy szebbé tegye a karácsonyotokat.
Tárd hát ki szívedet, kedves olvasó, és engedd, hogy a boldogság melege átjárjon.

Ünnepi turnénkhoz hasonlóan mostani játékunk is rendhagyó formát ölt. Minden állomáson találsz egy kérdést, ami az adott poszthoz kapcsolódóan irányulhat az adott könyvre, szerzőre, szereplőre, de olyan is előfordulhat, hogy a te véleményedre, élményeidre, kedvenceidre leszünk kíváncsiak.
A turné végén, a Blogturné Klub bloggereinek felajánlásából hét ajándékcsomag kerül kisorsolásra azok között, akik minden állomást teljesítenek (vagy legalább megpróbálják). A csomagok tartalma minden esetben meglepetés lesz, de a könnyebb választás miatt mindegyiket ellátjuk egy fantázianévvel.
(Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. Csak Magyarország területére postázunk. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk. )

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A szerző mely könyvével volt 2021-ben blogturnénk?

a Rafflecopter giveawayBLOGTURNÉ KLUB

12/01   Könyvvilág
12/02   Utószó
12/03   Dreamworld
12/04   Readinspo
12/05   Könyvvilág
12/06   Olvasónapló
12/07   Readinspo
12/08   Booktastic Boglinc
12/09   Veronika's Reader Feeder
12/10   Csak olvass!
12/11   Fanni’s Library
12/12   Csak olvass!
12/13   Betonka szerint a világ...
12/14   Könyv és más
12/15   Veronika's Reader Feeder
12/16   Booktastic Boglinc
12/17   Hagyjatok! Olvasok!
12/18   Kelly & Lupi olvas
12/19   Utószó
12/20   Szaffi polca
12/21   FüggőVég
12/22   Spirit Bliss Sárga könyves út
12/23   Dreamworld
12/24   Közös


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése